Nicky

Nicky

Werkt bij Sebas sinds

2007

Wat maakt werken bij Drogisterij Sebas zo bijzonder

We zijn een hecht team met hart voor de klant! Er heerst in onze winkel een gemoedelijke sfeer. Het is heel fijn om nauw met elkaar samen te werken en op die manier vullen wij elkaars adviezen aan op ieder gebied. Het voelt goed om met ons vertrouwde team te kunnen bereiken dat onze klanten met een glimlach de deur uit gaan. Ons team staat altijd klaar voor een passend advies, uiteenlopend van geneesmiddelen tot voedingssupplementen tot haarkleuringen en cosmetica.

Nicky haar favorieten producten

Een van mijn favoriete producten is Nourishing nail oil van Herôme. Goed voedend voor droge nagels en droge nagelriemen. Voorkomt breken en splijten van broze nagels en houd de nagelriemen zacht en soepel. Niet meer weg te denken uit mijn dagelijks ritueel!

Ook is de zilver crème van Louis Widmer een favoriet product. Ideaal bij extreem droge, rode schrale, geïrriteerde en rode plekjes. De crème vermindert jeuk en irritaties. Zilver uit deze crème heeft een antibacteriële werking en houd infecties buiten de deur. Toegevoegde panthenol kalmeert de huid en Ureum hydrateert de huid. Voor een stralende huid zonder rode en droge plekjes.

Solgar vind ik een heel fijn merk om mee te werken. Neem bijvoorbeeld Solgar ABC Dophilus. Dat is een probioticum speciaal voor zuigelingen in poedervorm. ABC Dophilus wordt door ons graag geadviseerd bij darmkrampjes. Het product draagt bij aan het herstel en opbouw van de darmflora en heeft daarbij dus goede invloed op het functioneren van het immuunsysteem en de spijsvertering en vermindert mede daardoor de darmkrampjes. De poeder kan gebruikt worden tijdens borstvoeding of door de flesvoeding. Voor meer advies staat ons team voor u klaar!

 

« Medewerkers overzicht

Onze merken:

Naturtint
Marbert
Trind
Phyto
Kneipp

Bekijk al onze merken »

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties?
Meldt u nu aan »