Merken D.I.O. Drogisterij Sebas

Hieronder vindt u een kleine greep uit het uitgebreide merkenpakket van D.I.O. Drogisterij Sebas.

Eyelove

Eyelove

Vanaf nu kunt u bij DIO Drogisterij Sebas terecht voor een complete bril van Eyelove! Lees meer »


Herôme

Herôme

Al ruim 30 jaar brengt Herôme cosmetica producten op de markt voor de verzorging van handen en nagels. Sinds de oprichting van Herôme Cosmetics BV, begin jaren tachtig, heeft een groot scala aan verzorgende cosmeticaproducten haar weg gevonden naar consumenten in binnen- en buitenland. Herôme is één van de weinig zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica Lees meer »


Janzen

Janzen

Onweerstaanbaar en ontspannen. JANZEN staat voor puur, open en echt. Geuren, body-basics, accessoires en badlinnen die altijd rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk ongecompliceerd en bereikbaar. Dankzij een ingetogen prijs en strak design. 100% Dutch. Lees meer »


Kneipp

Kneipp

Kneipp biedt heerlijke bad-, douche en bodycare producten met hoogwaardige natuurlijke oliën.Lavendel, rozemarijn, amandel, eucalyptus… elk Kneipp product heeft een eigen specifieke werking en geur en is pure verwennerij voor lichaam een geest.De producten van Kneipp zijn vrij van minerale oliën en conserveringsmiddelen, mild voor alle huidtypen en niet op dieren getest. Lees meer »

Onze merken:

Janzen
Louis Widmer
Weleda
Roc
Orthica

Bekijk al onze merken »

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties?
Meldt u nu aan »