Schoonheidssalon Pour Vous Parfumerie Sebas

In onze salon wordt gewerkt volgens de behandelingen van Bergman. Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Dit key-ingrediënt, aangevuld met andere actieve ingrediënten maakt verzorging met Bergman Beauty Care een betaalbare luxe met zichtbaar resultaat.

Behandelingen en tarieven Bergman Beauty Care:

Stimuleren & Regenereren – complete metamorphose
Duur +/- 60 min / prijs € 75,00
Tekenen van huidveroudering aanpakken? Metamorphose behandeling biedt het allemaal: hydratatie, stimulatie van de celvernieuwing en van alle huidfuncties. Door middel van diverse massage technieken en een uniek masker dat de doorbloeding van de huid stimuleert met een stralend, fris en jeugdig uitziend resultaat.

Hydra & balans- boost voor de vochtarme huid
Duur +/- 90 min / prijs € 109,00
Voelt de huid droog en strak aan? In deze intensieve, vochtregulerende behandeling zorgt een combinatie van stimulerende en revitaliserende maskers dat de huid er fris en gehydrateerd uitziet en zeer comfortabel aanvoelt.

Puur & Zuiver – reiniging van de onzuivere en vette huid
Duur +/- 60 min / prijs € 75,00
Last van onzuiverheden en onrustige huid? Deze behandeling pakt onzuiverheden bij de bron aan: reinigt diep, verkleint de poriënstructuur en zorgt voor een matte finish. Een weldaad voor de onzuivere huid met zuiverende- en verzachtende maskers. 

Extra behandelingen

De volgende behandelingen zijn ook los te boeken.

Waxen bovenlip € 15,50

Waxen kin € 15,50

Waxen bovenlip en kin € 24,50

Waxen onderbenen € 29,50

Waxen hele benen € 49,50

Waxen oksels € 24,50

Waxen bikini lijn € 29,50

Waxen armen  € 29,50

Waxen schouders € 29,50

Waxen rug € 49,50

Waxen wenkbrauwen nieuw model € 27,50

Waxen wenkbrauwen nieuw model+verven € 39,50

Verven wimpers € 19,50

Waxen wenkbrauwen € 15,50

Verven wimpers+wenkbrauwen €32,50

Waxen wenkbrauwen+verven wenkbrauwen € 29,50

Verven wenkbrauwen € 17,50

Waxen bovenlip+kin+wangen € 34,50

Waxen wenkbrauwen+bovenlip+kin € 34,50

Waxen wenkbrauwen+bovenlip € 27,50

Bruidsarrangement

Bruidsmake up voor de bruidjes!

Vóór de grote dag:
Een gezichtsbehandeling en make-up advies. (+/- 1 uur). Gezichtsbehandeling bestaande uit: reinigen, scrubben, een masker en een dagverzorging .

Op de grote dag:
De bruidsmake-up aanbrengen (niet op locatie maar in de winkel)

Het Bruidsarrangement bedraagt € 139.50

LET OP: Bij het niet verschijnen op een gemaakte afspraak in onze salon zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen.