Mont Blanc

Mont Blanc

Montblanc is een van de meest bekende luxe merken. Het merk, dat al honderd jaar bestaat, heeft zijn reputatie opgebouwd door hoogstaande schrijfinstrumenten te vervaardigen met de hand. Echter, Montblanc is zo veel meer dan een merk dat schrijfinstrumenten vervaardigd.

Het zit in hun DNA om creatief en internationaal bezig te zijn, om grenzen te verleggen en nieuwe gebieden te ontdekken. Sinds het merk aangekocht is door de Richemont Group, heeft het een ongeloofwaardige groei doorgemaakt. Dit is niet alleen te danken aan hun core business, maar ook aan het beleid om diverse producten te maken waardoor het een compleet merk wordt. Montblanc maakt nu ook lederen goederen, horlogerie, juwelen en parfums... bijna het hele segment aan luxe goederen wordt nu bediend en het merk heeft nog steeds zijn identiteit en sterke merkwaarden weten te behouden.

Montblanc spreekt nu een ander publiek aan; vrouwen en jonge mensen over de hele wereld en uit verschillende culturen. Tenslotte, dankzij hun toewijding aan cultuur en kunst is Montblanc een van de meest betrokken luxe merken. Deze verbinding laat zien dat Montblanc bovenal een menselijk en verantwoordelijk merk is.

Mont Blanc is verkrijgbaar bij Pour Vous Parfumerie Sebas in Nieuwegein

« Merken overzicht