Davidoff

Davidoff

De naam Davidoff staat synoniem voor kosmopolitische luxe en intens genieten van het leven. Davidoff bezit niet alleen verschillende iconische liftestyle merken, het heeft ook één van de meest succesvolle geuren ooit in de collectie; Davidoff Cool Water, de aquatische mannengeur die in 1988 gelanceerd werd. De nalatenschap van Davidoff’s unieke gevoel voor kwaliteit en ‘joie de vivre’ is in elke Davidoff geur terug te vinden.

De Davidoff Luxury Group is een in Zwitserland gevestigd familiebedrijf dat exclusieve horloges, schrijfgerei en lederwaren voor een mondaine clientèle vervaardigt naast prestige geuren, brillen, cognac en koffie. Davidoff heeft zichzelf ten doel gesteld om de allerbeste materialen en ingrediënten samen te brengen die de wereld te bieden heeft. Van design, inspiratie tot vakmanschap – het doel is om ultieme kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Dit maakt allemaal deel uit van de Davidoff filosofie: perfectie.

Producten die het Davidoff label dragen moeten van de allerbeste kwaliteit en stijl zijn en de positieve levensstijl weergeven die de grondlegger van de firma, Zino Davidoff, zo omarmde. Zino Davidoff (1906 – 1994) was een beschaafde, ruimdenkende en mondaine heer, een visionair zakenman en enthousiaste reiziger die de wereld rond reisde voor inspiratie, op zoek naar superieure kwaliteit. Hij was dé ultieme levensgenieter. Hij genoot van de eenvoudige dingen die het leven te bieden had en deelde deze met zijn vrienden. Door zijn expertise, vasthoudendheid en inzicht, gecombineerd met zijn unieke persoonlijkheid, verdient hij de status van een legende.

Vandaag de dag staat het merk Davidoff in de hele wereld bekend als één van de ultieme maatstaven voor exclusiviteit. Superieure kwaliteit en authenticiteit maken van Davidoff een synoniem voor kosmopolitische luxe.

U koopt de parfums van Davidoff bij Pour Vous Parfumurie Sebas in Nieuwegein

« Merken overzicht