Lancaster

Lancaster

Lancaster, opgericht in 1946 in Monaco, is wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend cosmetica merk. De meer dan 750 internationale patenten en vele prijzen voor productexpertise en ingenieuze, baanbrekende technieken geven aan dat Lancaster een innovatief expert op het gebied van huid- en zonverzorgingsproducten is. Zo lanceerde Lancaster al in 1976 als één van de eerste cosmeticahuizen Retinol, volgens vele dermatalogen en huidspecialisten tot op heden het meest werkzame anti-ageing ingrediënt, in haar Suractif lijn. Anno nu is Retinol aan alle (35+) anti-ageing lijnen toegevoegd.

Een ander paradepaardje van Lancaster is de beroemde Lancaster Sun Care lijn. Deze lijn die in 1971 met 6 producten gelanceerd werd, is nu na 40 jaar uitgegroeid tot een lijn met meer dan 50 producten voor in, na en zonder de zon. Lancaster is altijd een voorloper op het gebied van zoncosmetica geweest. Zo was het merk één van de eersten die al in 1997, naast de UVB-filter ook een UVA-filter introduceerde in haar zonproducten. Veilig genieten van de zon is altijd het uitgangspunt van Lancaster. Dit wordt gewaarborgd door een tweevoudige bescherming (UVA-UVB en RPF) tegen UV-stralen, het T.A.C., een bruiningsversnellingscomplex waardoor je sneller bruin wordt en daardoor minder tijd in de zon hoeft door te brengen en de verzorgende texturen die heerlijk ruiken en makkelijk in gebruik zijn. Door het ruime assortiment heeft Lancaster Sun Care voor iedereen, ongeacht huid(zon)type, leeftijd, levenswijze of behoefte een zonproduct.

De nieuwste ontwikkelingen binnen het merk richten zich op het herstel van DNA-schade door het ongeëvenaarde sterproduct, 365 Cellular Elixir en de Sun Age Control lijn waarvan de producten een combinatie zijn van zonverzorging én anti-ageing huidverzorging.

De producten van Lancaster zijn verkrijgbaar bij Pour Vous Parfumerie Sebas in Nieuwegein

« Merken overzicht