Dsquared²

Dsquared²

De Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten uit Willowdale (Ontario) zijn in de internationale modeindustrie actief sinds 1983. In 1994 ging een lang gekoesterde droom in vervulling en presenteerden zij zich in Milaan. Dit markeerde de start van een lange serie spectaculaire runway events die met een perfecte mix van mode, muziek en kunst steeds meer de aandacht van de industrie trokken.

Talrijk zijn de prijzen die de broers in de loop van de jaren wonnen en talrijk de blijken van waardering en vriendschap van celebs als Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin en Nelly Furtado. Allemaal al jarenlang fans van de Dsquared²-stijl. Hierdoor is Dsquared² onlosmakelijk met popmuziek verbonden. Deze band wordt nog eens onderstreept wanneer de broers de outfits voor Madonna’s Don’t tell me-video en haar Drowned World Tour 2002 (150 ontwerpen) ontwerpen. Ze bundelden ook de creatieve krachten met Christina Aguilera en geven de popster haar nieuwe imago voor de Stripped World Tour 2003.

Bij de Man van het Jaar-verkiezing in oktober 2003 van GQ riep dit mannenblad Dean en Dan Caten uit tot Beste opkomende Ontwerpers.

Dsquared²  is verkrijgbaar bij Pour Vous Parfumerie Sebas in Nieuwegein

« Merken overzicht