Jimmy Choo

Jimmy Choo

Het merk Jimmy Choo werd in 1996 gelanceerd toen Tamara Mellon, Accessoires Editor bij de Britse Vogue, zich realiseerde dat er behoefte was aan stijlvolle, maar comfortabele schoenen. Ze benaderde Jimmy Choo, de couture schoenmaker gevestigd in East End Londen. Samen startten ze het bedrijf en openden ze de eerste boutique in Motcomb Street in Londen.

In 1998 opende Jimmy Choo zijn eerste boutique in New York, een jaar later volgde Los Angeles. De schoenen werden direct een groot succes onder jonge Hollywoodsterren. Het merk werd een ‘musthave’ op de rode loper en er werd zelfs gesuggereerd dat ze geluk brachten voor Oscarwinnaressen zoals Cate Blanchett, Halle Berry, Hilary Swank en vele andere Hollywood actrices. Jimmy Choo is daarnaast ook vereeuwigd in films zoals Sex and the City en The Devil Wears Prada.

Jimmy Choo is inmiddels uitgegroeid tot een merk met een compleet assortiment aan luxe lifestyle accessoires, zoals schoenen, handtassen, kleine lederwaren en (zonne-)brillen. De producten zijn verkrijgbaar in een steeds groter groeiend netwerk van Jimmy Choo boutiques als in de meest prestigieuze warenhuizen over de hele wereld. In totaal zijn er nu meer dan 100 locaties in 32 verschillende landen.

De parfums van Jimmy Choo koopt u bij Pour Vous Parfumerie Sebas in Nieuwegein

« Merken overzicht