Sylvia

Sylvia

Werkt bij Sebas sinds

1979

Wat maakt werken bij Parfumerie Sebas zo bijzonder

Al meer dan dertig jaar werk ik bij Sebas, dit met heel veel plezier.Het is meer een hobby dan werken! Door het mooie assortiment, de exclusieve geuren, de fijne collega's maar natuurlijk onze geweldige klanten; maakt elke dag tot een feestje. Ons streven is om klanten tevreden de deur uit te laten gaan, door middel van onze kennis van de producten, willen we het beste advies kunnen geven. Bij ons kun je terecht voor elk advies voor iedere portemonee, wij willen alleen maar een tevreden klant! Het is heerlijk om klanten blij te maken,of dat nu met een mooi ingepakt kadootje is of met een mooie lipstick, dat geeft energie en daar doe je het voor. Hoop u snel te ontmoeten, zo dat u het zelf kunt ervaren,..........dus graag tot ziens!!!

Sylvia haar favorieten producten

Mijn favorieten producten, waar ik echt niet buiten kan, zijn de oogcreme van Sisley Baum Efficace,Soleil Identite van Chanel,Serums o.a. Advanced Night Repair van Estee Lauder. Lievelings geur al bijna twintig jaar L'eau D'Issey en natuurlijk Narciso Rodriquez,...heel bijzonder vooral de bodyproducten.

Beauty tip of trick van Sylvia

Mijn beauty-tip is Touche Eclat van YSL, je ziet er altijd goed mee uit,.........en natuurlijk begin de dag met een lach!!!!

 

« Medewerkers overzicht

Onze merken:

Courvoisier
Acqua di Parma
Amouage
Biotherm
Donna Karen

Bekijk al onze merken »

Nieuwsbrief:

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties?
Meldt u nu aan »